'OKUMA BAYRAMI' HEYECANI

Okulumuz 1/A sınıfı öğrencileri okuma bayramını  öğretmenleriyle birlikte kutladılar.

İnsan hayatında dönüm noktalarından bir tanesi de okumaya başlamaktır. Öğrenmek hayat boyu sürer gider. İlk adım olan okuma ve yazmayı öğrenmek, hayata yeni bir pencere açmak gibi. O yüzden okuma bayramı bir bayram havasında kutlandı. Öğrencilerimizin  hepsinin gözlerinin içinde gelecekle ilgili çok büyük umut vardı. Hepsi ışıl ışıldı. Onların en iyi şekilde yetişmesi için büyük çaba harcayan öğretmenimiz Sevcan BAYRAKTAR ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Hayatımızda birçok noktayı unutursunuz ama bugün asla unutulmuyor. Okuılumuz adına hayatlarının bundan sonraki dönemlerindede tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

16-02-202216-02-202216-02-202216-02-202216-02-2022